06 2 1981 800
hallo@scheidingprofessor.nl

06 2 1981 800

Jouw situatie

Niet iedere scheidingsituatie is hetzelfde. Daarom kan ook niet iedere scheidingsbegeleiding hetzelfde zijn. We zeggen daarom ook, op elk potje past een deksel. Wij geven alleen scheidingsadvies op maat.

Verdeling van het huis en hypotheek

Hebben jullie een woning? Is het een koop- of een huurwoning? Wil één van jullie blijven wonen? en wat is de consequentie voor de partner? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens onze gesprekken.

Kinderen

Jullie zijn ouders? In welke levensfase zitten jullie kinderen? Waar willen zij graag wonen en welke omgangsregelingen zijn er, die vervolgens bij jullie passen.

De scheidingprofessor zal samen met jullie alle onderwerpen van scheiding langs gaan en helpen om tot een succesvolle scheiding te komen. Samen staan we sterk. 

Een nieuwe toekomst

Iedereen verdient een nieuw geluk in het leven, een mooi toekomstperspectief om op te bouwen. Wil jij dat ook? 

Druk op de button hieronder, vul het formulier in en wij bellen jou binnen 24 uur, voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

 

Welke kindregelingen zijn er mogelijk

Er zijn verschillende omgangsregelingen inzake de kinderen mogelijk.

De bekenste is co-ouderschap. Hierbij is de zorgverdeling (nagenoeg) gelijk en je hebt ook een gewone omgangsregeling waarbij de ene ouder meer zorgdagen heeft dan de ander. Een idee van co-ouderschap kan zijn dat jullie voor birdnesting kiezen.

Adres

August Vördingstraat 20
7558 AH Hengelo
+31 62 1981 800
Hallo@scheidingprofessor.nl